23.4 C
Biograd na Moru
16/08/2022 00:53

Maslinari prijavite se na IV. Manifestaciju mladih ulja u Maškovića hanu

Najnovije

Uz nastup Zorice Konđe u Sv. Filip i Jakovu svečano otvorena čitaonica

U subotu je u sklopu Dana Općine Sv. Filip i Jakov u "Staroj školi" održano svečano otvorenje prve čitaonice...

Održana svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Sv. Filip i Jakov; dodijeljena priznanja

U povodu Dana općine Sv. Filip i Jakov i blagdana Sv. Roka, u novoobnovljenoj kino dvorani u Sv. Filip...

Grupa Rage Against The Machine otkazuju europsku turneju

Grupa Rage Against The Machine otkazala je sve europske i britanske datume turneje „Public Service Announcement“, pa time i...

foto: Zadarski list

Agencija Han Vrana u suradnji sa Općinom Pakoštane, Zavodom za javno zdravstvo te Turističkom zajednicom Općine Pakoštane i ove godine poziva sve maslinare da se prijave na Manifestaciju mladih maslinovih ulja!

Pozivaju se svi zainteresirani maslinari iz Biograd, Sv.Filipa i Jakova,  Pašmana, Tkona i Pakoštana na IV. Manifestaciju mladoh maslinovih ulja u Maškovića hanu.
Uzorci se mogu predati u Maškovića hanu na recepciji , od ponedjeljka do petka od 08.00h do 14.00h  u periodu od 07. do 11. prosinca.
Kotizacija u iznosu od 200 kuna , koja se plaća prilikom predaje uzorka pokriva troškove kemijske analize , organoleptičkog ocjenjivanja te nagradni fond.
Zbog ograničenog broja natjecatelja (max 100 uzoraka i 50 natjecatelja- max 2 uzorka po natjecatelju)organizator zadržava pravo skraćivanja roka prijave ukoliko se ranije prijavi maksimalana broj natjecatelja.
Podjela diploma održat će se u siječnju 2021. , a točan datum dodjele bit će objavljen naknadno. Potrebna količina ulja za testiranje je 0,5 l, a organizator moli natjecatelje da obrate pažnju na čistoću i kvalitetu ambalaže donesenog uzorka.
Molimo obratite pažnju kako ove godine konzumacija večere prilikom proglašenja rezultata ocjenjivanja nije u cijeni kotizacije.
Ukoliko povoljna epidemiološka situacija dozvoli održavanje proglašenja rezultata analize uz prigodnu večeru, nadoplata za večeru objaviti će se naknadno.

Najpopularnije

Održana svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Sv. Filip i Jakov; dodijeljena priznanja

U povodu Dana općine Sv. Filip i Jakov i blagdana Sv. Roka, u novoobnovljenoj kino dvorani u Sv. Filip...
- Promo -

Rezultati svih finalnih susreta 27. teniskog turnira ‘Oluja’ održanog prošli vikend u Biogradu i Pakoštanima

Donosimo rezultate ovogodišnjeg teniskog turnira  'Oluja' Na teniskim tenenima Tenis Centra Ilirija u Biogradu na moru odigrani su u nedjelju 7. kolovoza finalni susreti ovogodišnjeg...

Održan plivački maraton Biograd i memorijalna utrka Dino Eškinja

U nedjelju 7. kolovoza je u organizaciji Plivačkog kluba Dupin iz Biograda na Moru održan 17. plivački maraton Biograd 2022 u dužini 3500 m...

Ne propustite povijesni spektakl: Vitezovi vranski ovog vikenda u Vrani i Pakoštanima

U petak i subotu, 12. i 13. kolovoza od 18:00 sati, u blizini Maškovića hana u Vrani, bit će podignuti viteški tabori, srednjovjekovni sajmovi,...

Uz nastup Zorice Konđe u Sv. Filip i Jakovu svečano otvorena čitaonica

U subotu je u sklopu Dana Općine Sv. Filip i Jakov u "Staroj školi" održano svečano otvorenje prve čitaonice ikad u Sv. Filipu i...

Povezane vijesti

- Promo -