19.4 C
Biograd na Moru
21/07/2024 05:51

‘Biograd Boat Show‘ održava kontinuitet najvećeg srednjoeuropskog nautičkog sajma

Najnovije

U subotu 20. srpnja 3. vaterpolo turnir „Pašmanski dupin 2024.“u Barotulu

3. vaterpolo turnir „Pašmanski dupin 2024.“ – Barotul, otok Pašman U subotu, 20. srpnja 2023. s početkom u 16,00 sati...

16. Etno festival Benkovac predstavlja tradicijske kulture različitih krajeva

16. Etno festival u Benkovcu i ove godine održat će se u prekrasnom ambijentu Kaštel Benkovića u dvorištu Zavičajnog...

U tijeku gradnja nove infrastrukture za poduzetnike u Sv. Filip i Jakovu

U Sv. Filip i Jakovu u tijeku su radovi na izgradnji nove "Zone zanatskih i servisnih djelatnosti", smještene sjeveroistočno...

Od srijede 21. do nedjelje 25. listopada u ‘Ilirijinoj’ marini Kornati u Biogradu na Moru

22. međunarodni nautički sajam „Biograd Boat Show“, u organizaciji i domaćinstvu „Ilirije“ d.d., spreman je otvoriti vrata izlagačima i posjetiteljima u srijedu 21. listopada, te će usprkos novim okolnostima, uz sve epidemiološke mjere, održati tradiciju najvećeg nautičkog sajma u srednjoj Europi.

Sajam je zbog aktualnih prilika produžen na pet dana, do 25. listopada, a otvoreni prostor treće najveće marine u zemlji, kategorizirane sa četiri sidra, i svježi morski zrak jamče sigurno okruženje. Bliska suradnja i koordinacija ekipiranih profesionalnih službi društva „Ilirija“, s Civilnim stožerom i epidemiolozima jamči sigurnost izlagača i posjetitelja sajma.

Tradiciju najvećeg sajma plovila u srednjoj Europi zadržali smo i ove godine s 240 izlagača i gotovo izjednačenim lanjskim rekordnim brojem plovila. Njemačko i slovensko skidanje ograničenja putovanja u Hrvatsku, odnosno Zadarsku županiju, znatno nam je uvećalo odaziv većih plovila do 20 metara, te osnažilo međunarodni dolazak na sajam.

„Biograd Boat Show“ je poznat po gostoljubivoj atmosferi Biograda, primorskoga grada koji jedinstveno živi uz ovaj događaj s izlagačima i gostima. Po tome je i prepoznat među članovima IFBSO-a, Međunarodne udruge organizatora nautičkih sajmova, čiji smo zlatni član.

Zahvaljujući podršci na nacionalnoj i županijskoj razini, kao i Grada Biograda na Moru, i na nastavku suradnje s Hrvatskom gospodarskom komorom i Hrvatskom turističkom zajednicom, uz ekipiranost i trud profesionalnih službi „Ilirije“ d.d., unatoč globalnoj pandemiji omogućeno je održati kontinuitet događaja od iznimnog značaja za nautičku industriju i nautički turizam kao najkonkurentniji i najkvalitetniji vid hrvatske turističke ponude.

Važnost B2B

Biograd “B2B”, platforma za poslovno umrežavanje nautičkog sektora, kao višegodišnja posebnost BBS-a ove godine više nego ikad ima istaknuto značenje, posebno snažno u segmentu videokontakata i sastanaka.

Ponosni smo jer u sklopu “B2B” Hrvatska gospodarska komora organizira 4. HGK dane nautike, čiji je kongresni program proširen na tri dana (od 21. do 23. listopada) te okuplja udruženja – marina, male brodogradnje, pružatelja usluga na plovilima – čarter, turističkih brodara, te Zajednice ronilačkog turizma, odnosno svih predstavnika realnog sektora nautičke industrije i turizma i državnih institucija, dajući BBS-u značenje i kongresa hrvatske nautičke industrije i turizma.

Kao dio Biograd B2B-a, Croatia Charter Expo uz halu B u zapadnoj marini Kornati omogućila je tvrtkama i prezentaciju na vlastitim plovilima, gat 14, a prijavljene čarter tvrtke imaju flotu veću od 1600 jahti.

Uz predstavljanje i noviteta i premijere, vjerujemo da će program BBS-a, uz to što će biti atraktivan posjetiteljima, ubrzati umrežavanje, razmjenu informacija i  povezivanje poslovnih nositelja, te time olakšati pripremu složene poslovne 2021. godine.

Unaprijed zahvaljujemo posjetiteljima na razumijevanju i pridržavanju svih epidemioloških mjera, a za što su osigurana i sva potrebna sredstva, a o kojima će, uz pisane obavijesti, dobiti i upute operativnih timova na ulazima. Ilirija d.d.

Najnovije

Dani vitezova Vranskih 20. i 21. srpnja u Vrani i Pakoštanima

i ove godine veliki povijesni spektakl oživljene povijesti DANI VITEZOVA VRANSKIH u trajanju od 1 dana u Vrani te...
- Promo -

TZ Pakoštane: Dani vitezova Vranskih održat će se 20.07. i 21.07. 2024.

Ovogodišnja manifestacija Dani vitezova Vranskih održat će 20.07 i 21.07 u Vrani i Pakoštanima Za prvi dan održavanja pripremljen je bogat program u Vrani, dok...

U subotu 20. srpnja 3. vaterpolo turnir „Pašmanski dupin 2024.“u Barotulu

3. vaterpolo turnir „Pašmanski dupin 2024.“ – Barotul, otok Pašman U subotu, 20. srpnja 2023. s početkom u 16,00 sati održati će se treći turnir...

16. Etno festival Benkovac predstavlja tradicijske kulture različitih krajeva

16. Etno festival u Benkovcu i ove godine održat će se u prekrasnom ambijentu Kaštel Benkovića u dvorištu Zavičajnog Muzeja Benkovac s početkom u...

U tijeku gradnja nove infrastrukture za poduzetnike u Sv. Filip i Jakovu

U Sv. Filip i Jakovu u tijeku su radovi na izgradnji nove "Zone zanatskih i servisnih djelatnosti", smještene sjeveroistočno od samog naselja. Ovo područje,...

Povezane vijesti

- Promo -